Overslaan naar content

Het sollicatieproces bij GAEV Dental

Ons sollicitatieproces is ontworpen om ervoor te zorgen dat we geduredne het proces er samen achterkomen of wij de juiste keuze voor elkaar zijn!

Telefonische kennismaking

We kijken in deze korte kennismaking graag naar jouw wensen en onze mogelijkheden!

Tijdens de telefonische kennismaking willen wij graag meer te weten komen over jou. Ook biedt dit jou ook de mogelijkheid om de eerste vragen te stellen over de functie en de praktijken. Zo kunnen we samen kijken of er een match is.

Gesprek

Dit informele gesprek vindt plaats in de praktijk. Je ontmoet onze praktijkmanager en jullie krijgen de kans om meer over elkaar te weten te komen. Dit gesprek helpt jou om de praktijk en de functie beter te leren kennen. Om daarna te kunnen beoordelen of dit jouw nieuwe werkplek kan gaan worden.

Meelopen

Tijdens een meeloopdag kun je echt de sfeer binnen onze praktijk proeven. Het is jouw kans om te ontdekken of onze praktijk bij jou past en of je de werkzaamheden echt leuk vindt. Tegelijkertijd kunnen wij beoordelen of je goed bij ons team past. Het laat ons samen ontdekken of dit een goede match is.

Aanbod

We zijn ontzettend enthousiast over elkaar en kunnen niet wachten om samen te gaan werken! Het enige wat we nog moeten doen is samen het contract bespreken. Dan kunnen we elkaar feliciteren met het begin van een geweldige samenwerking. We zien ernaar uit om samen successen te vieren!

GAEVe Extra's

Ons recruitment team

GAEV Dental is een groeiende organisatie en om deze groei te faciliteren met de juiste mensen, staan wij altijd open voor gedreven en enthousiaste nieuwe collega's voor ons servicecenter en onze praktijken.

Bekijk ons actuele vacatureaanbod of stuur ons je open sollicitatie via recruitment@gaevdental.nl.

Wil je graag meer informatie over een vacature of over werken bij GAEV Dental? Neem dan contact op met Suzanne of Roza.

We komen graag met je in contact!

Suzanne van Es

Recruitment Manager 06-15634666 of recruitment@gaevdental.nl.

Roza Tripaldelli

Corporate Recruiter 06-21436697 of recruitment@gaevdental.nl.