Overslaan naar content

Tandartsassistent (in opleiding) - 21/35 uur per week

Op locatie
  • Oegstgeest, Zuid-Holland, Nederland
M2 Tandartsen Oegstgeest

Functieomschrijving

Voor onze praktijk in Oegstgeest, M2 tandartsen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste dames en heren die een zich willen ontwikkelen binnen de tandheelkunde! 


Wat ga jij doen?
Als tandartsassistent assisteer je de tandarts of specialist bij alle voorkomende behandelingen. Je bent een aanspreekpunt voor de patiënten en zorgt dat zij zich prettig voelen voor, tijdens en na de behandelingen. Ook zal je een aantal verrichtingen zelfstandig bij de patiënt uitvoeren. Daarnaast draag je zorg voor het instrumentarium en de behandelkamer. 

Het kan zijn dat je al bekend bent met deze werkzaamheden en dan gaan we natuurlijk graag het gesprek met je aan om te kijken of M2 tandartsen jouw nieuwe werkplek kan worden.

Heb je deze ervaring nog niet? Geen probleem, we helpen je graag bij het leren van dit mooie vak. Door onze jarenlange ervaring met het opleiden van tandheelkundig personeel, is M2 tandartsen de ideale leerschool voor gemotiveerde dames en heren die dit vak willen leren. We bieden je een opleiding waarbij je on the job wordt opgeleid en daarnaast ook theoretische kennis gaat vergaren. 

Heb jij na dit traject je opleiding behaald en ben je nog niet klaar met leren? Wij bieden ook vervolgopleidingen aan, zodat jij je kan blijven ontwikkelen en jij je eigen groeipad kan bepalen.


Vereisten

Voor deze functie staan we dus open voor verschillende profielen. Binnen M2 tandartsen hebben we een mix aan medewerkers werkzaam waarbij junior en senior tandartsassistenten een veelzijdig team vormen. Voor alle niveaus staan we nu dan ook open. Dus heb jij interesse in deze patiëntgerichte en veelzijdige functie, maar heb je nog geen ervaring? We komen graag met je in contact om te kijken of wij jou een opleiding kunnen bieden.

Heb je al wel relevante ervaring, dan zijn we ook zeker geïnteresseerd om het gesprek met jou aan te gaan, zodat we kunnen bespreken of M2 tandartsen jouw mooie vervolgstap kan zijn. Wellicht kunnen we jou andere interessante doorgroei mogelijkheden bieden, zoals een opleiding van preventie assistent.

Voor de functie is het van belang dat je communicatief vaardig bent en de Nederlandse taal vloeiend beheerst. Daarnaast ben jij beschikbaar voor 21 tot 35 uur per week beschikbaar. We werken hierbij in de volgende shifts: maandag t/m donderdag van 6.45 tot 14.15 uur of van 13.45 tot 21.15 uur, vrijdag van 7.45 tot 15.15 uur.


Wie zijn wij?

M2 tandartsen is een toonaangevende, moderne tandartsenpraktijk met vestigingen in Voorburg en Oegstgeest. Naast algemene tandheelkunde zijn verschillende specialisaties vertegenwoordigd. Ons team bestaat uit meer dan 100 tandheelkundig professionals met passie voor hun vak en hun patiënten.

M2 tandartsen heeft een lange geschiedenis in het opleiding van tandheelkundig personeel. Al meer dan 20 jaar leiden we tandartsassistenten op. Hierbij bieden we in eerste instantie een basis opleiding aan waarbij je het vak leert en waarna je zelfstandig kan assisteren aan de stoel. Indien jouw ambities verder gaan, kan dit vervolgd worden met een opleiding tot preventie assistent. Al deze opleidingen worden intern gefaciliteerd en word je on the job opgeleid en gecoacht waardoor je elke dag weer leert.

M2 tandartsen is aangesloten bij GAEV Dental B.V., een initiatief van tandartsen voor tandartsen, waarbij de cliënt centraal staat. We streven naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame mondzorg.
Waar kan jij op rekenen?

Een plezierige werkomgeving is wat wij zeker kunnen bieden, binnen een professionele en moderne praktijk. Binnen onze praktijk werken we dan ook op een ontspannen wijze, waarbij er ruimte is voor eigen inbreng. De verschillende functiegroepen vormen een hechte eenheid waarbij iedereen zich er van bewust is dat het werk niet zonder de ander uitgevoerd kan worden. Het is een team waarin hard wordt gewerkt, maar ook zeker aandacht is voor elkaar en wordt gelachen. Bijvoorbeeld tijdens de verzorgde maaltijden/lunches die elke dag klaarstaan.

Zoals bovenstaand beschreven, besteden we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en willen we jou de kans geven om verder te groeien in het tandheelkundige vak.

Naast een marktconform salaris. bieden wij jou 8% vakantiegeldopbouw en een woon-werkverkeer reiskostenvergoeding. Daarnaast bieden we je de cursus anesthesie en cursus röntgen en de mogelijkheid om door te groeien tot preventie assistent.

Werken in shifts: maandag t/m donderdag van 6.45 tot 14.15 uur of van 13.45 tot 21.15 uur, vrijdag van 7.45 tot 15.15 uur.


Solliciteren

Graag ontvangen wij jouw CV via de sollicitatieknop. Je krijgt altijd binnen twee weken een reactie. M2 Tandartsen maakt deel uit van GAEV Dental, daarom ontvang je de bevestiging vanuit GAEV Dental. Mocht je vragen hebben dan kan je contact opnemen met Roza Tripaldelli op 06-21436697.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

of