Overslaan naar content

Tandartsassistent in opleiding

Op locatie
  • Boxtel, Noord-Brabant, Nederland
Kliniek voor Mondzorg Boxtel

Functieomschrijving

Heb jij interesse in de tandheelkunde en zou jij het uitdagend en leuk vinden om terwijl je werkzaam bent in onze praktijk opgeleid te worden tot tandartsassistent?  Dan is dit een perfecte kans voor jou!


Wat ga jij doen?

Als startende tandartsassistent, gaan we jou het vak leren. De eerste dagen kijk je met name mee met een ervaren assistent om te zien wat het vak echt inhoudt en welke werkzaamheden er bij komen kijken. Door de tijd heen zal je steeds meer taken zelf op mogen pakken en assisteer je de tandarts bij de verschillende behandelingen. Als je helemaal ingewerkt bent ben jij de extra handen van de tandarts en assisteer je four handed. Je bent daarnaast ook diegene die oog heeft voor de patiënt en er voor zorgt dat hij/zij zich gezien en gehoord voelt tijdens de behandeling. Ook ben je verantwoordelijk voor een goede administratie in Exquise. Uiteraard zorg je ook voor de naleving van de klinische protocollen en richtlijnen.

Dit hoeft dus niet vanaf dag één, maar de functie zal geleidelijk uitgebreid worden. Door onze jarenlange ervaring met het opleiden van tandheelkundig personeel, is Tandartsen Noordereiland de ideale leerschool voor gemotiveerde dames en heren die dit vak willen leren.

Heb jij na dit traject je opleiding behaald en ben je nog niet klaar met leren? Wij bieden ook vervolgopleidingen aan, zodat jij je kan blijven ontwikkelen en jij je eigen groeipad kan bepalen.Vereisten

Heb jij nog geen ervaring met ben je wel gedreven om dit veelzijdige en patiëntgerichte vak te leren? Dan gaan we graag het gesprek met je aan om te kijken of wij jou een opleiding kunnen bieden.

Voor de functie is het van belang dat je communicatief vaardig bent en de Nederlandse taal vloeiend beheerst. Daarnaast ben je minimaal 3 dagen per weer beschikbaar. Aangezien ervaring niet belangrijk is, zijn we extra gefocust op iemand die super gemotiveerd is om dit vak te leren, dit zien we dan ook graag terug in jouw motivatiebrief. De functie is voor minimaal 3 dagen in de week op maandag, donderdag en vrijdag. Indien je meer dagen wil werken, kunnen we zeker kijken naar de mogelijkheden.


Wie zijn wij?

Kliniek voor Mondzorg Boxtel beschikt over 10 behandelkamers en er wordt gebruik gemaakt van de modernste apparatuur zoals CBCT scan en Trios intra orale scanner. In de praktijk is ook een laboratorium aanwezig. In de praktijk vindt naast algemene tandheelkunde onder andere ook orthodontie en implantologie plaats. Het professionele en gezellige team bestaat uit 30 medewerkers bestaande uit tandartsen, implantologen, orthodontisten, mondhygiënisten, (preventie)assistenten, balie assistenten en een praktijkmanager.

Ben je benieuwd naar de praktijk? Neem dan alvast een kijkje op https://www.mondzorgboxtel.nl/

Kliniek voor Mondzorg Boxtel is aangesloten bij GAEV Dental B.V., een initiatief van tandartsen voor tandartsen. In onze visie staat de cliënt centraal. GAEV staat dan ook voor Gastvrijheid, Aandacht, Eerlijkheid en Vertrouwen. We streven naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame mondzorg.


Waar kan jij op rekenen?

Jij kunt rekenen op een uitdagende baan bij een gezond groeiend bedrijf, met een plezierige werkomgeving waarbij er volop ruimte is om naast het harde werken het ook gezellig te hebben met elkaar. Binnen onze praktijken werken we dan ook op een ontspannen wijze, waarbij er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en intercollegiaal overleg. Deze persoonlijke ontwikkeling stimuleren we ook door een opleidingsbudget aan te bieden aan onze collega's. Daarnaast hebben we GAEVe Extra's die we onze collega's graag bieden. Zo vergoeden we comfoor oordoppen, vergoeden we de aanschaf van werkbroeken, hebben we een regeling voor als je een jaar niet ziek bent geweest, hebben we standaard fruit op de praktijk liggen en kan je cursussen volgen via GoodHabitz.

Wij werken volgens de arbeidsvoorwaarden van GAEV Dental waar transparante salarisschalen onderdeel van zijn. Daarnaast bieden we jou 8% vakantiegeldopbouw, 190 vakantie uren o.b.v. een volledig kalenderjaar en fulltime dienstverband, een woon-werkverkeer reiskostenvergoeding en een pensioenregeling.


Solliciteren

Graag ontvangen wij jouw CV via de sollicitatieknop. Je krijgt altijd binnen 2 weken een reactie. Voor vragen over de vacature of de praktijk kan je contact opnemen met Suzanne van Es op telefoonnummer 06-15634666.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

of