Overslaan naar content

Tandartsassistent - 21/35 uur per week

Op locatie
  • Voorburg, Zuid-Holland, Nederland
M2 Tandartsen Voorburg

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven en pro actieve tandartsassistent die wil werken in een moderne en vooruitstrevende praktijk? Dan komen we graag met je in contact! Voor onze praktijk in Oegstgeest en Voorburg, M2 tandartsen, zijn wij namelijk op zoek naar een tandartsassistent(e) voor 21-35 uur per week die het leuk vindt om deel uit te maken van een professionele en moderne praktijk, waar de patiënten beleving hoog op het vaandel staat.


Wat ga jij doen?
Als tandartsassistent heb je een brede functie waarbij je de tandarts of specialist assisteert bij alle voorkomende behandelingen. Hierbij wordt four handed gewerkt en krijg je de ruimte om de voorbereidingen op de behandeling uit te voeren. Ook zal je een aantal verrichtingen zelfstandig bij de patiënt uitvoeren. Daarnaast ben jij natuurlijk diegene die de patiënt voor, tijdens en na de behandeling goed in de gaten houdt, om zijn/haar gemak stelt en er voor zorgt dat de patiënt de optimale patiënt beleving ervaart. 

Indien je ook een preventie diploma hebt dan kan je het assisteren van de tandarts combineren met een preventie agenda. Heb je dit diploma nog niet? Dan krijg je bij ons de kans om deze te gaan behalen. We willen namelijk graag het maximale uit onze collega's halen. Dus indien jij jezelf verder wil ontwikkelen, dan bieden wij jou graag deze kans!

Komt dit voor jou te vroeg of heb jij deze interesse niet, dan is dat natuurlijk geen probleem. Je mag je ontwikkelen om een manier waar jij je prettig bij voelt. 


Vereisten

Voor deze functie staan we dus open voor twee verschillende profielen. Als ervaren preventie assistent met een patiëntgericht karakter ben je binnen M2 tandartsen van harte welkom.

Ben je een leergierige tandartsassistent, maar heb je nog geen van preventie certificaat? Wij bieden je graag deze doorgroeimogelijkheid!

Voor de functie is het van belang dat je communicatief vaardig bent en de Nederlandse taal vloeiend beheerst. Daarnaast ben jij beschikbaar voor 21 tot 35 uur per week beschikbaar. We werken hierbij in de volgende shifts: maandag t/m donderdag van 6.45 tot 14.15 uur of van 13.45 tot 21.15 uur, vrijdag van 7.45 tot 15.15 uur.


Wie zijn wij?

M2 tandartsen is een toonaangevende, moderne tandartsenpraktijk met vestigingen in Voorburg en Oegstgeest. Naast algemene tandheelkunde zijn verschillende specialisaties vertegenwoordigd. Ons team bestaat uit meer dan 130 tandheelkundig professionals met passie voor hun vak en hun patiënten. Beide praktijken van M2 tandartsen hebben dezelfde huisstijl, praktische routing en moderne uitstraling. Met als doel het creëren van een prettige, rustige en vriendelijke sfeer. Naast een lounge met poetshoek zijn er professionele behandelkamers met de nieuwste apparatuur. Alles gericht op het geven van de best mogelijke mondzorg.

M2 tandartsen is aangesloten bij GAEV Dental B.V., een initiatief van tandartsen voor tandartsen, waarbij de cliënt centraal staat. We streven naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame mondzorg.


Waar kan jij op rekenen?

Een plezierige werkomgeving is wat wij zeker kunnen bieden, binnen een professionele en moderne praktijk. Binnen onze praktijk werken we dan ook op een ontspannen wijze, waarbij er ruimte is voor eigen inbreng. De verschillende functiegroepen vormen een hechte eenheid waarbij iedereen zich er van bewust is dat het werk niet zonder de ander uitgevoerd kan worden. Het is een team waarin hard wordt gewerkt, maar ook zeker aandacht is voor elkaar en wordt gelachten. Bijvoorbeeld tijdens de verzorgde maaltijden/lunches die elke dag klaarstaan.

Zoals bovenstaand beschreven, besteden we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en willen we jou de kans geven om verder te groeien in het tandheelkundige vak.

Naast een marktconform salaris. bieden wij jou 8% vakantiegeldopbouw en een woon-werkverkeer reiskostenvergoeding. Daarnaast bieden we je, indien nodig, de cursus anesthesie en cursus röntgen en de mogelijkheid om door te groeien.

Werken in shifts: maandag t/m donderdag van 6.45 tot 14.15 uur of van 13.45 tot 21.15 uur, vrijdag van 7.45 tot 15.15 uur.


Solliciteren

Graag ontvangen wij jouw CV via de sollicitatieknop. Je krijgt altijd binnen twee weken een reactie. Mocht je vragen hebben dan kan je contact opnemen met Roza Tripaldelli op 06-21436697.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

of