Receptionist(e) Front/Backoffice - 21/35 uur per week

Functieomschrijving

Ben jij die enthousiaste en flexibele receptioniste front/backoffice en wil je graag het visitekaartje zijn voor onze tandartspraktijk? Dan hebben wij een plekje vrij voor jou!

Voor onze praktijk in Oegstgeest zijn wij namelijk op zoek naar een receptioniste front/backoffice voor 21-28 uur per week die het leuk vindt om deel uit te maken van een professionele en moderne praktijk, waar de patiënten beleving hoog in het vaandel staat.


Wat ga jij doen?
Als receptioniste front/backoffice sta je patiënten telefonisch te woord en ben je verantwoordelijk voor een ruim takenpakket waaronder agendabeheer, klachtenafhandeling en kwaliteitsbewaking. Ongeveer 60% van je taken verricht je vanuit de backoffice, aangevuld met hostess werkzaamheden aan de frontdesk. Als hostess medewerker ben je het visitekaartje van onze praktijk en het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten.Functievereisten

Jij bent een representatieve en klantgerichte receptioniste front/backoffice met bij voorkeur al enige praktijkervaring in de tandheelkundige branche. Je bent een duizendpoot die het hoofd weet koel te houden in de soms wat hectische omgeving van de balie. Jij beschikt over de nodige administratieve ervaring en hebt daarbij de vaardigheid om met verschillende computersystemen te werken. Verder ben je communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift. Daarbij heb jij een MBO-4 diploma op zak en ben jij beschikbaar voor 21 tot 35 uur per week. We werken hierbij in de volgende shifts: maandag t/m donderdag van 6.45 tot 14.15 uur of van 13.45 tot 21.15 uur, vrijdag van 7.45 tot 15.15 uur.


Wie zijn wij?

M2 tandartsen is een toonaangevende, moderne tandartsenpraktijk met vestigingen in Voorburg en Oegstgeest. Naast algemene tandheelkunde zijn verschillende specialisaties vertegenwoordigd. Ons team bestaat uit meer dan 130 tandheelkundig professionals met passie voor hun vak en hun patiënten. Beide praktijken van M2 tandartsen hebben dezelfde huisstijl, praktische routing en moderne uitstraling. Met als doel het creëren van een prettige, rustige en vriendelijke sfeer. Naast een lounge met poetshoek zijn er professionele behandelkamers met de nieuwste apparatuur. Alles gericht op het geven van de best mogelijke mondzorg.

M2 tandartsen is aangesloten bij GAEV Dental B.V., een initiatief van tandartsen voor tandartsen, waarbij de cliënt centraal staat. We streven naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame mondzorg.


Waar kan jij op rekenen?

Een plezierige werkomgeving is wat wij zeker kunnen bieden, binnen een professionele en moderne praktijk. Binnen onze praktijk werken we dan ook op een ontspannen wijze, waarbij er ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. 

Naast een marktconform salaris. bieden wij jou 8% vakantiegeldopbouw en een woon-werkverkeer reiskostenvergoeding. Daarnaast bieden we je de regelmatig interne trainingen en/of overleg. 


Solliciteren

Graag ontvangen wij jouw CV via de sollicitatieknop. Je krijgt altijd binnen 2 weken een reactie. Voor vragen over de vacature of de praktijk kan je contact opnemen met Suzanne van Es op telefoonnummer 06-15634666.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!