Skip to content

(Paro) Preventie Assistent - 21/35 uur per week

Oegstgeest, Zuid-Holland, NederlandM2 Tandartsen Oegstgeest

Functieomschrijving

Voor onze praktijken in Oegstgeest en Voorburg, M2 tandartsen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste (paro) preventie assistent die wil werken binnen een zeer moderne en professionele praktijk!


Wat ga jij doen?
Bij M2 tandartsen ben je als paro preventie assistent verantwoordelijk voor je eigen patiëntenbestand. Je zorgt er voor dat je jouw patiënten aan je weet te binden en de beste kwaliteit levert bij de behandelingen. 

Als paro preventie assistent ben je verantwoordelijk voor het afnemen van vragen ter controle van de medische anamnese. Je voert plaque kleurtesten uit en brengt de conditie van het tandvlees in kaart. Uiteraard verwijder je tandsteen en plaque boven het tandvlees en polijst je tanden en kiezen. Ook bied je nazorg aan paro patiënten en neem je pocket statussen af. Daarnaast geef je de patiënten voorlichting en instructie over gebitsverzorging.

Bij de diverse mondzorgbehandelingen maak jij gebruik van de nieuwste apparatuur en materialen. Binnen de praktijk kan er gebruik worden gemaakt van de EMS Airflow.


Ben je preventie assistent en zou je graag door willen groeien naar paro preventie assistent? Solliciteer dan gerust! Na een gedegen inwerktraject bieden we je graag de kans om je certificaat te behalen tot paro preventie assistent, zodat je daarna bij ons kan gaan werken met jouw eigen patiënten.
Vereisten

Voor deze functie staan we dus open voor twee verschillende profielen. Als ervaren paro preventie assistent met een patiëntgericht karakter ben je binnen M2 tandartsen van harte welkom. 

Heb je deze certificaten nog niet, maar wil je wel graag doorgroeien naar paro preventie assistent? Wij bieden je graag deze doorgroeimogelijkheid! 

Voor de functie is het van belang dat je communicatief vaardig bent en de Nederlandse taal vloeiend beheerst. Daarnaast ben jij beschikbaar voor 21 tot 35 uur per week beschikbaar. We werken hierbij in de volgende shifts: maandag t/m donderdag van 6.45 tot 14.15 uur of van 13.45 tot 21.15 uur, vrijdag van 7.45 tot 15.15 uur.


Wie zijn wij?

M2 tandartsen is een toonaangevende, moderne tandartsenpraktijk met vestigingen in Voorburg en Oegstgeest. Naast algemene tandheelkunde zijn verschillende specialisaties vertegenwoordigd. Ons team bestaat uit meer dan 130 tandheelkundig professionals met passie voor hun vak en hun patiënten. Beide praktijken van M2 tandartsen hebben dezelfde huisstijl, praktische routing en moderne uitstraling. Met als doel het creëren van een prettige, rustige en vriendelijke sfeer. Naast een lounge met poetshoek zijn er professionele behandelkamers met de nieuwste apparatuur. Alles gericht op het geven van de best mogelijke mondzorg.

M2 tandartsen is aangesloten bij GAEV Dental B.V., een initiatief van tandartsen voor tandartsen, waarbij de cliënt centraal staat. We streven naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame mondzorg.


Waar kan jij op rekenen?

Een plezierige werkomgeving is wat wij zeker kunnen bieden, binnen een professionele en moderne praktijk. Binnen onze praktijk werken we dan ook op een ontspannen wijze, waarbij er ruimte is voor eigen inbreng. De verschillende functiegroepen vormen een hechte eenheid waarbij iedereen zich er van bewust is dat het werk niet zonder de ander uitgevoerd kan worden. Het is een team waarin hard wordt gewerkt, maar ook zeker aandacht is voor elkaar en wordt gelachten. Bijvoorbeeld tijdens de verzorgde maaltijden/lunches die elke dag klaarstaan.

Zoals bovenstaand beschreven, besteden we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en willen we jou de kans geven om verder te groeien in het tandheelkundige vak.

Naast een marktconform salaris. bieden wij jou 8% vakantiegeldopbouw en een woon-werkverkeer reiskostenvergoeding. Daarnaast bieden we je, indien nodig, de cursus anesthesie en cursus röntgen en de mogelijkheid om door te groeien.

Werken in shifts: maandag t/m donderdag van 6.45 tot 14.15 uur of van 13.45 tot 21.15 uur, vrijdag van 7.45 tot 15.15 uur.


Solliciteren

Graag ontvangen wij jouw CV via de sollicitatieknop. Je krijgt altijd binnen twee weken een reactie. Mocht je vragen hebben dan kan je contact opnemen met Roza Tripaldelli op 06-21436697.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

of