Overslaan naar content

Bijbaan Tandartsassistent Student Tandheelkunde

Op locatie
  • Oegstgeest, Zuid-Holland, Nederland
M2 Tandartsen Oegstgeest en Voorburg

Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze student Tandheelkunde die enthousiast is over het opdoen van waardevolle werkervaring als tandartsassistent? M2 Tandartsen nodigt jou graag uit om deel uit te maken van ons team!

Wij zijn op zoek naar flexibele en gedreven collega's die het boeiend vinden om op oproepbasis in onze praktijk te werken. Dit is een uitgelezen kans om jouw tandheelkundige kennis in de praktijk te brengen en waardevolle ervaring op te doen. Kom met ons in contact en ontdek de mogelijkheden die wij bieden voor jouw professionele groei!

Wat ga jij doen?
Als enthousiaste student Tandheelkunde ben je gedreven door een passie voor tandheelkunde. De eerste jaren van je studie bieden weliswaar een goede theoretische basis, maar het ontbreekt vaak aan de mogelijkheid om deze kennis in de praktijk toe te passen en waardevolle ervaring op te doen. Door bij ons te komen assisteren, krijg je de kans om verschillende behandelingen van dichtbij te ervaren, begeleid door een ervaren tandarts die jouw kennis naar een hoger niveau tilt. Bij een succesvolle samenwerking bestaat zelfs de mogelijkheid tot een blijvende verbinding na het behalen van jouw diploma. Ontdek de praktische kant van jouw passie en bouw samen met ons aan een veelbelovende toekomst in de tandheelkunde! Daarnaast werk je bij M2 Tandartsen met State of the art apparatuur. 


Vereisten

Voor deze functie zijn we op zoek naar enthousiaste studenten van de opleiding Tandheelkunde. 

Als oproepkracht word je flexibel ingezet waarbij we natuurlijk rekeninghouden met jouw beschikbaarheid. Indien het voor jou mogelijk is om op bepaalde vaste dagen te werken dan kunnen we wellicht een vaste planning voor je maken.

We zijn op zoek naar communicatieve, leergierige en enthousiaste studenten die de Nederlandse taal in woord en schrift beheersen. Natuurlijk beschik jij ook over de vaardigheid om met verschillende computersystemen te werken, bij voorkeur Exquise.


Wie zijn wij?
M2 tandartsen is een toonaangevende, moderne tandartsenpraktijk met vestigingen in Voorburg en Oegstgeest. Naast algemene tandheelkunde zijn verschillende specialisaties vertegenwoordigd. Ons team bestaat uit meer dan 130 tandheelkundig professionals met passie voor hun vak en hun patiënten. Beide praktijken van M2 tandartsen hebben dezelfde huisstijl, praktische routing en moderne uitstraling. Met als doel het creëren van een prettige, rustige en vriendelijke sfeer. Naast een lounge met poetshoek zijn er professionele behandelkamers met de nieuwste apparatuur. Alles gericht op het geven van de best mogelijke mondzorg.

M2 tandartsen is aangesloten bij GAEV Dental B.V., een initiatief van tandartsen voor tandartsen, waarbij de cliënt centraal staat. We streven naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame mondzorg.Waar kan jij op rekenen?

Een plezierige werkomgeving is wat wij zeker kunnen bieden, binnen een professionele en moderne praktijk. Binnen onze praktijk werken we dan ook op een ontspannen wijze, waarbij er ruimte is voor eigen inbreng. Daarnaast wordt er gewerkt met State of the art apparatuur. De verschillende functiegroepen vormen een hechte eenheid waarbij iedereen zich er van bewust is dat het werk niet zonder de ander uitgevoerd kan worden. Het is een team waarin hard wordt gewerkt, maar ook zeker aandacht is voor elkaar en wordt gelachten. Bijvoorbeeld tijdens de verzorgde maaltijden/lunches die elke dag klaarstaan.

Zoals bovenstaand beschreven, besteden we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en willen we jou de kans geven om verder te groeien in het tandheelkundige vak. 

Naast een marktconform salaris. bieden wij jou 8% vakantiegeldopbouw en een woon-werkverkeer reiskostenvergoeding. Daarnaast bieden we je, indien nodig, de cursus anesthesie en cursus röntgen en de mogelijkheid om door te groeien.

Werken in shifts: maandag t/m donderdag van 6.45 tot 14.15 uur of van 13.45 tot 21.15 uur, vrijdag van 7.45 tot 15.15 uur.


Solliciteren

Graag ontvangen wij jouw CV via de sollicitatieknop. Je krijgt altijd binnen twee weken een reactie. Mocht je vragen hebben dan kan je contact opnemen met Roza Tripaldelli op 06-21436697.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

of