Overslaan naar content

Omloopassistent - 14/28 uur per week

Op locatie
  • Oegstgeest, Zuid-Holland, Nederland
M2 Tandartsen Oegstgeest

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een baan in de mondzorg waarin je kunt werken met een jong en enthousiast team? Bij M2 tandartsen Oegstgeest, zoeken we mensen zoals jij! Hier krijg jij de kans om jouw eerste stappen te zetten in de wereld van de mondzorg als omloopassistent. 


Wat ga jij doen?

Als omloopassistent heb je een belangrijke rol in het helpen van onze collega's die de patiënten behandelen aan de stoel. Jij zorgt ervoor dat zij op tijd en schoon hun materialen en tandheelkundige instrumenten hebben, zodat zij de patiënten kunnen behandelen. Ze hebben je dus echt nodig!

Het is jouw taak alle gebruikte instrumenten te reinigen. Hierbij kan je de moderne apparatuur in onze sterilisatiestraat gebruiken. Weet jij nog niet hoe dit werkt? Geen probleem, we leiden je graag op!


Wie zijn wij?

M2 tandartsen is een mooie, moderne tandartsenpraktijk met praktijken in Voorburg en Oegstgeest. Naast algemene tandheelkunde zijn verschillende specialisaties vertegenwoordigd. Ons team bestaat uit meer dan 130 tandheelkundig professionals met passie voor hun vak en hun patiënten. Beide praktijken van M2 tandartsen hebben dezelfde huisstijl, praktische routing en moderne uitstraling. Met als doel het creëren van een prettige, rustige en vriendelijke sfeer. Naast een lounge met poetshoek zijn er professionele behandelkamers met de nieuwste apparatuur. Alles gericht op het geven van de best mogelijke mondzorg.

M2 tandartsen is aangesloten bij GAEV Dental B.V., een initiatief van tandartsen voor tandartsen, waarbij de cliënt centraal staat. We streven naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame mondzorg.


Waar kan jij op rekenen?

Wij zorgen voor een leuke sfeer op het werk in onze moderne praktijk. Bij ons is werken leerzaam en je mag zelf ideeën inbrengen. De verschillende functies vormen een hecht team waarbij iedereen zich er van bewust is dat het werk niet zonder de ander uitgevoerd kan worden. Het is een team waarin hard wordt gewerkt, maar ook zeker aandacht is voor elkaar en wordt gelachen. Bijvoorbeeld tijdens de verzorgde maaltijden/lunches die elke dag klaarstaan.

Naast een marktconform salaris. bieden wij jou 8% vakantiegeldopbouw en een woon-werkverkeer reiskostenvergoeding. 

Werken in shifts: maandag t/m donderdag van 6.45 tot 14.15 uur of van 13.45 tot 21.15 uur, vrijdag van 7.45 tot 15.15 uur.

Vereisten

Voor deze baan zoeken we een collega die nauwkeurig is. Je moet ervoor zorgen dat alle materialen en tandheelkundige instrumenten op tijd klaarstaan en goed schoongemaakt zijn. Je hoeft geen ervaring te hebben; we leren je alles wat je moet weten. We willen iemand die enthousiast is, hard werkt en goed oplet. Ook is het belangrijk dat je flexibel bent en goed zelfstandig kunt werken. Het is belangrijk dat je goed Nederlands kan praten en schrijven. Daarnaast ben jij beschikbaar voor 14 tot 28 uur per week beschikbaar. We werken hierbij in de volgende shifts: maandag t/m donderdag van 6.45 tot 14.15 uur of van 13.45 tot 21.15 uur, vrijdag van 7.45 tot 15.15 uur.


Solliciteren

Graag ontvangen wij jouw CV via de sollicitatieknop. Je krijgt altijd binnen twee weken een reactie. M2 Tandartsen maakt deel uit van GAEV Dental, daarom ontvang je de bevestiging vanuit GAEV Dental. Mocht je vragen hebben dan kan je contact opnemen met Roza Tripaldelli op 06-21436697.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

of